Сумчанка попередила пограбування сусідської квартири

09.01.2018

Протягом Різдвяних вихідних поліцейські Сумської області розкрили вісім крадіжок чужого майна. Всього ж за новорічний та різдвяний тиждень на Сумщині поліцейські розкрили 32 злочини майнового спрямування.

Так, у Сумах жителька однієї з багатоповерхівок на вулиці Харківській увечері почула незрозумілий шум на сходовому майданчику та через дверне вічко помітила двох невідомих, які порпалися біля дверей сусідньої квартири. Жінка відразу ж викликала поліцію. Працівники управління поліції охорони, прибувши на місце події, прямо у під’їзді затримали двох зловмисників, які здійснили замах на крадіжку майна з чужої квартири. У затриманих громадян вилучено три мобільні телефони, банківські картки, набір дверних ключів, рукавички та два шприци.

Працівники Краснопільського відділення поліції встановили особу місцевого жителя, який пошкодивши замок на дверях, проник до гаража жителя села Славгород, де з автомобіля “ВАЗ-2107” таємно викрав акумулятор, панель приладів, карбюратор, бензонасос, колесо, ключі та викрутку.

Працівниками Шосткинського відділу поліції в ході розслідування крадіжки, вчиненої ще у листопаді минулого року, було встановлено, що місцевий житель, перебуваючи в гостях у свого знайомого шляхом вільного доступу таємно викрав чоловічу дублянку, праску, пилосос, ліхтар та деякі господарчі інструменти. 

На Тростянеччині місцевий житель шляхом вільного доступу таємно викрав у своєї бабусі мікрохвильову піч та конвертор. Поліція вживає заходи щодо затримання крадія.

У різдвяну ніч житель Охтирки проник до гаража місцевого жителя, що знаходиться у гаражному кооперативі по вул. Залізничній, звідки викрав металеву огорожу, двигун до автомобіля “ВАЗ-2101” та 100 літрів пального.

А в селі на території Сумського району двоє нероб проникли до незачиненого сараю в господарстві місцевого жителя і таємно викрали звідти електричне точило. Збиток, завданий зловмисниками, встановлюється, а викрадену річ у них вилучила поліція. 

За всіма фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та розпочала слідство. У залежності від тяжкості злочину зловмисникам, що підозрюються у їх скоєнні може загрожувати до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: