Поліція прокоментувала побиття клієнтів скандального нічного клубу “Луна”

09.01.2018

Сумські правоохоронці розслідують чотири кримінальних провадження проти охоронців та адмінстрації скандального нічного клубу  “Luna”. Нагадаємо, останній гучний інцидент тут трапився 23 грудня, коли жорстоко побили студента-медика. У відповідь на запит ТСН начальник сумського відділу поліції Павло Карабута повідомив наступне:

“Дійсно з початку функціонування нічного розважального закладу “Луна” у ньому або на прилеглій території нерідко відбуваються правопорушення, в тому числі мають місце конфліктні ситуації між відвідувачами та адміністрацією й охороною цього закладу”.

За його словами, найчастіше до конфліктів призводить надмірне вживання алкогольних напоїв відвідувачами, при цьому ці події переважно мають ознаки порушень передбачених адміністративним кодексом України. Водночас мають місце і непоодинокі факти кримінальних правопорушень.

“Що стосується скарг відвідувачів на адміністрацію чи охорону нічного клубу, то за останні три роки до ЄРДР було внесено відомості за 12-ма такими фактми, з яких на сьогодні в провадженні залишається чотири”, – додав начальник сумської поліції.

Джерело: https://tsn.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: