На комунальному підприємстві за борги вимкнули світло

09.01.2018

Адмінбудівля КП «Конотопське трамвайне управління» залишилась без електроенергії. Наступним кроком може стати відключення контактної мережі і, як наслідок, зупинка трамваїв. Про це повідомив заступник міського голови міста Конотоп Ігор Степанченко.

За інформацією Управління економіки Конотопської міської ради, станом на 2 січня 2018 року в КП «Конотопське трамвайне управління» склалася заборгованість за спожиту в листопаді-грудні 2017 року електроенергію в сумі 674844,36 гривень. На адресу підприємства вже надійшло попередження про відключення від електропостачання.

У зв’язку з цим трамвайне управління та виконком міської ради направили звернення до «Сумиобленерго» з проханням не проводити відключення КП «Конотопське трамвайне управління» від електропостачання та надати відстрочку платежу до вирішення питання міською радою про надання фінансової підтримки підприємству. «Нас попереджали, що якщо ви не виділите кошти на трамвайне управління, буде відключене світло. Зараз почалися рухи у цьому напрямку: ПАТ «Сумиобленерго» вже відключило адмінбудівлю трамвайного управління. Наступним кроком, я думаю, що буде відключення вже самої контактної мережі трамвайних ліній по місту», — заявив Ігор Степанченко.

Заступник міського голови також зазначив, що «Сумиобленерго» має право вимкнути електроенергію без попередження. Тобто трамваї можуть зупинитись у будь-який момент.

Джерело: topkonotop.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: