Сумчани прийшли до Лисенка зі скаргами на “комуналку”

10.01.2018

Минулого тижня на прийом до міського голови Олександра Лисенка звернулися десять сумчан із різноманітними питаннями, проте більшість з них стосувалася сфери житлово-комунального господарства, зокрема: проведення капітального ремонту прибудинкової території житлового будинку № 22 по вул. Леваневського; ремонт дорожнього покриття у районі житлових будинків № 22, 26, 28 по вул. Р.-Корсакова; проведення ремонту прибудинкової дороги, заміна вхідних козирків під’їздів на легкі металеві конструкції та завершення робіт з ремонту покрівлі та системи водовідведення будинку № 2 по вул. Леваневського; проведення капітального ремонту покрівлі у будинку № 11 по вул. Прокоф’єва; допомога у фінансуванні заміни електрощитової у будинку № 16 вул. І Сірка; проведення капітального ремонту прибудинкової території, заміна системи опалення та встановлення лічильників обліку теплової енергії у будинку № 10 по вул. Ремісничій; проведення заміни системи опалення (виведення батареї з панелей будинку) та капітального ремонту прибудинкової території будинку № 9/1 по вул. Металургів. За даними зверненнями мають вжити заходів департамент інфраструктури та управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

Одна сумчанка звернулася з проханням проведення відшкодування субсидій та пільг ОСББ «Суми-Садова, 33». Це питання буде опрацьовувати департамент соціального захисту населення.

Правове управляння має надати юридичну допомогу та підготувати позов до суду мешканцю, який звернувся з проблемою затікання в його квартиру з квартири поверхом вище. Про це просив мешканець будинку № 15 по вул. Воскресенська.

Управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» спільно із відділом з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи мають опрацювати питання щодо ліквідації стихійної торгівлі біля житлового будинку № 12 по вул. Харківська.

Міський голова триматиме вирішення вищевказаних питань на особистому контролі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: