Збивши жінку, водій поїхав у своїх справах

11.01.2018

Як уже повідомляли “Сумські дебати”, у Липовій Долині ВАЗ зачепив 76-річну жінку, внаслідок чого вона отримала перелом руки. Правоохоронці поінформували, що водій автівки втік із місця ДТП.

Коли поліцейські прибули за викликом, очевидці аварії та сама потерпіла точно вказати особу водія та марку автомобіля не змогли. Відшукати автомобіль і його власника вдалось оперативно. Ним виявився 48-річний житель району, який не став заперечувати своєї провини та детально розповів слідчим про всі обставини цієї пригоди.

За попередніми даними, водій “ВАЗу”, намагаючись заднім ходом виїхати на дорогу, не помітив літню жінку, яка проходила поряд та допустив наїзд на потерпілу. Але замість того, аби відразу викликати на місце події поліцію, чоловік візуально впевнившись, що жінка може самостійно рухатись, поїхав у своїх справах.

«Наразі за фактом ДТП відкритого кримінального провадження передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального Кодексу України «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілому», – повідомив Олександр Каливод, начальник Липоводолинського відділення поліції. – Слідчими призначено ряд експертиз, за висновками яких буде остаточно встановлено причини автопригоди».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: