Сумчанка заявила про зникнення сина

11.01.2018

До сумської поліції звернулася місцева жителька із заявою про зникнення 17-річного сина.

Для перевірки інформації на місце виклику прибули місцеві оперативники. Завітавши до помешкання заявниці, поліцейські натрапили на підлітка, який уже знайшовся і, як виявилось, зберігав при собі незареєстрований пристрій для стрільби набоями під патрон Флобера, зовні схожий на револьвер, калібру 4 мм.

Правоохоронці вилучили небезпечну річ та направили на комплексне експертне дослідження, яке має встановити, чи є даний пристрій вогнепальною зброєю.

А в Сумському районі до поліції зателефонували жителі одного із сіл району, які помітили в селі не місцевого чоловіка, який вів себе підозріло, розглядаючи сусідні подвір’я. Направлені за викликом розшукові встановили особу немісцевого – ним виявився раніше судимий 55-річний безхатченко. Поліцейські виявили 7 набоїв калібру 7,62 мм та 8 – калібру 5,45 мм. Крім набоїв, вони знайшли 10-грамовий пакунок сухої подрібненої речовини, схожої на «канабіс». Усе вилучене вже направлено на експертне дослідження.

Наразі поліція відкрила одразу три кримінальних провадження за даними фактами, два з яких за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (нелегальне поводження зі зброєю та бойовими припасами) та одне за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: