На Сумщині призначили головного по високим технологіям

11.01.2018

Призначено представника «ХАЙ-ТЕК ОФІС Україна» в Сумській області. Ним став Володимир Демура. Про це повідомив директор організації Андрій Бірюков.

Володимир Демура представлятиме інтереси «ХАЙ-ТЕК ОФІС Україна» у всіх органах, підприємствах, організаціях, незалежно від їх форми власності та підпорядкування, у тому числі в органах державної влади, міністерствах, відомствах, державних комітетах та підвідомчих їм органах. Наразі він займається впровадженням новітніх технологій та цифровізацією суспільства в Сумах та області.

Довідково: Громадська спілка «ХАЙ-ТЕК ОФІС Україна» – це об’єднання підприємств у сфері високих технологій метою діяльності якого є створення сприятливих умов для розвитку в Україні інноваційного бізнесу та цифрової економіки. До складу Наглядової ради «ХАЙ-ТЕК ОФІС Україна» включено представників Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, Верховної Ради України та Адміністрації президента України – це забезпечує взаємодію між бізнесом і державою.

Джерело: xpress.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону
24.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 49 вибухів
24.04.2024 Сумська красуня продовжує підкорювати Норвегію

Коментарі: