Активісти: У кого в кишенях побільшало на мільйон?

11.01.2018

У 2017 році мерія Шостки витратила на прибирання міста від сміття 1,5 млн грн. Про це у Фейсбуці інформує Шосткинське об’єднання «Громадський контроль».

Зважаючи на те, що окрім працівників ЖКО, на боротьбу зі сміттєзвалищами залучають тимчасово безробітних із центру зайнятості та самі шосткинці за власною ініціативою прибирають громадські місця, акивісти запитують: у кого в кишенях побільшало на мільйон?

“На 1 000 000 побільшало, або прибирання на мільйон.

В 2017 році мерія витратила 1,5 мільйона гривень на “боротьбу” зі сміттям:

1. На прибирання територій міста – 1 000 000 грн.

2. На ліквідацію стихійних звалищ та збирання відходів всіх типів 500 000 грн. Цифри зі звіту про хід виконання програми соц-економ розвитку м. Шостка. (додається).

Журналістами “Громконтролю” був зроблений фотозвіт деяких смітників нашого міста, які “радують” око з 2015-2016 року. Стільки ж само часу на сесії міськради лунають вимоги терміново їх прибрати. Якщо взяти до уваги, що на прибирання міста окрім працівників ЖКО, залучають тимчасово безробітних з центру зайнятості, а іноді громадськість за власною ініціативою прибирає громадські місця, напрошується питання – у кого в кішенях побільшало на 1 мільйон?”, – пишуть на сторінці «Громадського контролю».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: