У Шостці знову збили дитину. Водій відвіз хлопчика додому і зник

12.01.2018

Вчора, 11 січня, у Шостці сталася ДТП. Як повідомив інспектор сектора реагування патрульної поліції Шосткинського відділу поліції Роман Кулик, о 18:20 на пішохідному переході по вулиці Кожедуба автомобіль ВАЗ-21011 збив 13-річного хлопчика. Водій зупинився, посадив дитину в автомобіль і відвіз його додому.

Увечері вдома він все розповів батькам. У хлопчика боліла нога, був зламаний саксофон, з яким він, імовірно, повертався з музичної школи. О 20:30 батьки відвезли дитину в лікарню. У хлопчика діагностували забої.

З лікарні про те, що сталося ДТП повідомили в поліцію.

Номерів автомобіля дитина не запам’ятала. Описував автомобіль тільки як «копійка» жовтого кольору». Номер телефону, який залишив водій дитині, вже був недоступний.

Інспектори сектору реагування патрульної поліції Шосткинського відділу поліції протягом години знайшли горе-водія. Це 32-річний шосткинець, який не має прав на керування транспортними засобами. Автомобіль вже був захований у гаражі одного з автокооперативів міста.

Співробітникам поліції водій пояснив свій вчинок тим, що сам злякався, тим більше, що не має водійського посвідчення.

Була викликана слідчо-оперативна група, порушено кримінальне провадження, трвиає подальша перевірка. Автомобіль розміщений на штрафмайданчик відділу поліції.

Нагадаємо, 10 січня у Шостці хлібовоз збив на пішохідному переході школярку. Зараз за життя дівчинки борються лікарі, вона знаходиться у комі. 

Джерело: http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: