Військова частина 2276 відзначила 25-річний ювілей

13.01.2018

Військова частина 2276 Національної Гвардії України, розташована на Сумщині, відзначила своє 25-річчя.

Українських захисників зі святом привітали представники обласної влади. Вітання від голови Сумської обласної державної адміністрації Миколи Клочка військовим передав начальник обласного управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Віталій Тимошенко.

«Ваша військова частина виконує важливі завдання – здійснює охорону і оборону стратегічних об’єктів. Обласна влада, розуміючи важливість цієї роботи, не залишається осторонь і всіляко сприяє розвитку вашої військової частини, – повідомив він. – Так, з обласного бюджету в минулому році було виділено понад 250 тис. гривень. Кошти пішли на придбання роботизованої IP-відеокамери для ефективного відеоспостереження та проведення поточних ремонтів та утеплення казармених приміщень військової частини. Вірю, що ви й надалі будете надійно стояти на сторожі державних рубежів і гідно продовжувати славну історію своєї частини, завжди будете залишатися взірцем мужності, гідності і честі, відданості своєму народові та обов’язки».

До привітання приєдналися і перший заступник голови обласної ради Анатолій Річкаль і військовий комісар обласного військового комісаріату Тарас Давиденко. Вони подякували захисникам України за вірність присязі, військовому і громадянському обов’язку, за відданість Українському народу.

Командир військової частини 2276 Віталій Степанісько у свою чергу зазначив, що його бійці будуть і надалі гідно нести службу в зоні АТО, охороняти кордони України і Сумщини від ворогів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: