«Влада, бізнес, армія, волонтери, суспільство – ми всі єдині у тому, щоб захистити Україну від ворога»

13.01.2018

На цьому наголосив голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО під час вручення військовим квадрокоптера – приладу, який дуже необхідний українській армії для здійснення розвідок

«Ми завжди допомагаємо військовим частинам, які знаходяться на території області, – зазначив очільник Сумщини. – Зокрема, в цій частині були відремонтовані і приміщення їдальні, казарми. Крім того, на прохання облдержадміністрації щодо придбання квадрокоптеру, відгукнулися волонтери та небайдужі підприємці. І сьогодні ми всі разом вручаємо цей пристрій військовим. Цей невеличкий крок підкреслює нашу співпрацю і те, що влада, бізнес, армія, волонтери, суспільство – ми всі єдині у тому, щоб захистити Україну від ворога».

Як розповів волонтер Павло БОРИСОВ, вони неодноразово допомагали українським розвідникам. Ще у 2015 році зібрали на обладнання, яке й сьогодні є в нагоді військовим. А коли виникла потреба у квадрокоптері, разом із обласною владою та меценатами зробили все необхідне, щоб придбати його для наших захисників.

Пристрій оцінив розвідник із позивним «ТАНГО», який подякував обласній владі та волонтерам за такий подарунок.

«Це потужний інструмент розвідки, який допомагає розсекретити систему противника і попередити непередбачувані втрати серед нашого особового складу, – говорив він. – Уже сьогодні цей квадрокоптер буде відправлений нам на допомогу на Сході України і його буде використовувати 15-й батальйон 58-ї бригади».

А Сумський обласний військовий комісар полковник Тарас ДАВИДЕНКО відзначив, ніде раніше не бачив такої взаємодії обласної влади та військових, як на Сумщині. Військові вручили керівництву облдержадміністрації, депутатам, волонтерам та меценатам подяки за неоціненну допомогу хлопцям в зоні бойових дій. І всі разом здійснили тестовий запуск в небо електронного помічника українських розвідників.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: