У Сумах біля магазину хуліган стріляв по людях

13.01.2018

Вночі на вулиці Привокзальній біля одного з магазинів патрульні помітили групу громадян, які спілкувалися на занадто підвищених тонах. Охоронці порядку рушили до громадян, щоб попередити подальшу бійку. У цей момент із палатки, розташованої поблизу магазина, вибігло двоє чоловіків, один із яких намагався кинути в іншого стільцем.

Поліцейські скомандували всім зупинитися та бути на місці. Після цього інший чоловік кинувся втікати, а громадянин, який тримав у руках стілець, повідомив, що його опонент тільки-но стріляв у нього та його товариша. Інспектори побігли за ним. Під час переслідування правоохоронці помітили, що в його руці дійсно знаходиться предмет, схожий на пістолет. Згодом втікача все ж наздогнали та затримали.

Як з’ясувалося, у магазині між затриманим чоловіком та компанією громадян виник конфлікт, який попередньо закінчився чотирма пострілами з предмета, схожого на пістолет. Унаслідок його дії 31- та 49-річні чоловіки отримали тілесні ушкодження.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: