Поліція вийшла на групу молодиків, які грабували на вулицях

15.01.2018

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські вийшли на групу з чотирьох молодих людей, які обґрунтовано підозрюються у скоєні пограбування 39-річного жителя Лебедина у травні минулого року.

Подія сталася в травні 2017 року. До поліції із заявою про пограбування звернувся 39-річний місцевий житель. Чоловік розповів поліцейським, що того дня по дорозі додому на нього напали четверо невідомих йому молодих людей. Зваливши його з ніг, зловмисники вирвали з рук сумку та втекли. Зі слів потерпілого, у сумці знаходилися два мобільних телефони, дві золоті каблучки та готівкові кошти 5 тисяч в гривнях та 550 доларів США. За даним фактом в поліції одразу відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України та розпочали розшук зловмисників.

«Потерпілий запам’ятав одного з нападників, який за кілька хвилин до нападу підходив до нього з проханням поділитись куривом, – розповідає Олег Цуріков, начальник Лебединського відділення поліції. – Маючи опис одного з грабіжників, оперативники розпочали їх пошук, який тривав понад півроку. Провівши ряд кропітких оперативно-розшукових заходів, поліцейські вийшли на слід підозрюваних».

Ними виявились четверо молодих людей, з яких один 21-річний раніше судимий, двоє 18-річних та ще один 17-річний юнак. Поліцейським вдалося відшукати і частину викрадених у потерпілого речей. Наразі слідчі в рамках кримінального провадження встановлюють усі обставини того, що сталося, та перевіряють підозрюваних на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: