15.01.2018
Нещодавно у Сумах відкрилася сироварня, яка спеціалізується на виробництві переважно сичужних сирів голландської, англійської, швейцарської груп: гауда, чеддер, маасдам та інші під ТМ O’BEREG. Про це повідомили у Сумській облдержадміністрації.
Потужності сирцеху дозволяють переробити до 2 тонн молока за добу. Окрім сирів, на даних потужностях виробляється вершкове масло.
Керівник підприємства ознайомив відвідувачів з виробництвом, провів дегустацію сирів та розповів про перспективи на майбутнє. Обладнання, що встановлене для переробки молока, – сучасне, вироблене з кращих матеріалів та комплектуючих українського виробництва. Камери для дозрівання і зберігання сирів оснащені стелажами, холодильними установками, в яких контрольований мікроклімат повністю відповідає умовам зберігання продукції.
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
24.11.2025 На Сумщині росіяни застосували новий вид особливо безжальних мін, схожих на сигарети
24.11.2025 Суми знову без води: півміста на сухому пайку, графіки подачі повертаються
24.11.2025 «Світло буде — але не всім і не завжди»: Сумчан попередили про нові годинні відключення 25 листопада
24.11.2025 Б’ють по тим, хто рятує: у Сумах ворог прицільно знищив пожежний автомобіль
24.11.2025 У Сумах терміново відкривають Пункти незламності через удар по енергетиці