15.01.2018
Нещодавно у Сумах відкрилася сироварня, яка спеціалізується на виробництві переважно сичужних сирів голландської, англійської, швейцарської груп: гауда, чеддер, маасдам та інші під ТМ O’BEREG. Про це повідомили у Сумській облдержадміністрації.
Потужності сирцеху дозволяють переробити до 2 тонн молока за добу. Окрім сирів, на даних потужностях виробляється вершкове масло.
Керівник підприємства ознайомив відвідувачів з виробництвом, провів дегустацію сирів та розповів про перспективи на майбутнє. Обладнання, що встановлене для переробки молока, – сучасне, вироблене з кращих матеріалів та комплектуючих українського виробництва. Камери для дозрівання і зберігання сирів оснащені стелажами, холодильними установками, в яких контрольований мікроклімат повністю відповідає умовам зберігання продукції.
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
21.08.2025 У Лебедині на День міста зібрали 20 000 гривень для 47-ї бригади
21.08.2025 Волонтери «Шостка Добро» оголосили благодійну лотерею до Дня Незалежності
21.08.2025 Заклади освіти в Сумах стали ціллю росіян: чи можливо їх відновити
21.08.2025 У Конотопі презентували концепцію оновлення Привокзальної площі
21.08.2025 Для Охтирського музею за 50 тис. грн реставруватимуть килим XIX століття