15.01.2018
Нещодавно у Сумах відкрилася сироварня, яка спеціалізується на виробництві переважно сичужних сирів голландської, англійської, швейцарської груп: гауда, чеддер, маасдам та інші під ТМ O’BEREG. Про це повідомили у Сумській облдержадміністрації.
Потужності сирцеху дозволяють переробити до 2 тонн молока за добу. Окрім сирів, на даних потужностях виробляється вершкове масло.
Керівник підприємства ознайомив відвідувачів з виробництвом, провів дегустацію сирів та розповів про перспективи на майбутнє. Обладнання, що встановлене для переробки молока, – сучасне, вироблене з кращих матеріалів та комплектуючих українського виробництва. Камери для дозрівання і зберігання сирів оснащені стелажами, холодильними установками, в яких контрольований мікроклімат повністю відповідає умовам зберігання продукції.
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
10.10.2025 Гендиректор ДТЕК говорить, що блекауту не буде. Кому вірити: йому чи вимкненому світлу в квартирі?
10.10.2025 Сумщина знову у темряві: “Укренерго” запустило СпецГАВ — найжорсткіші відключення світла
10.10.2025 Військовий-тенісист міг потрапити під обстріл під час зустрічі з дітьми у Сумах
10.10.2025 У Конотопі трамваї зупинили повністю, а воду почали подавати по графіку
10.10.2025 Над Україною і Сумщиною – війна в небі: сотні цілей противника знищені