15.01.2018
Нещодавно у Сумах відкрилася сироварня, яка спеціалізується на виробництві переважно сичужних сирів голландської, англійської, швейцарської груп: гауда, чеддер, маасдам та інші під ТМ O’BEREG. Про це повідомили у Сумській облдержадміністрації.
Потужності сирцеху дозволяють переробити до 2 тонн молока за добу. Окрім сирів, на даних потужностях виробляється вершкове масло.
Керівник підприємства ознайомив відвідувачів з виробництвом, провів дегустацію сирів та розповів про перспективи на майбутнє. Обладнання, що встановлене для переробки молока, – сучасне, вироблене з кращих матеріалів та комплектуючих українського виробництва. Камери для дозрівання і зберігання сирів оснащені стелажами, холодильними установками, в яких контрольований мікроклімат повністю відповідає умовам зберігання продукції.
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону
24.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 49 вибухів
24.04.2024 Сумська красуня продовжує підкорювати Норвегію
24.04.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено 24 приватні будинки, багатоквартирний будинок, гаражне приміщення та авто