На Сумщині чоловік згорів у власному будинку

16.01.2018

15 січня о 22:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул.Дачній у м.Середино-Буда. Телефонували сусіди, які побачили дим, що йшов з вікон оселі. На гасіння направили черговий караул 21-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику вогнеборці встановили, що загоряння сталося в одному із помешкань дерев’яного будинку на двох господарів. Через сильне задимлення працювати довелось в апаратах для захисту органів дихання. На підлозі пожежники виявили тіло чоловіка.

О 22:40 загоряння локалізували, запобігши подальшому поширенню вогню, а о 23:20 — ліквідували. Всього на гасіння було залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки 21-ї державної пожежно-рятувальної частини.

На місці працювала слідчо-оперативна група у складі працівників підрозділів Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Як було встановлено, загиблим виявився господар оселі 1969 р.н. Чоловік ніде не працював і мешкав в будинку самотньо. За попередніми висновками фахівців, спричинила загоряння необережність під час куріння.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: