Керівник підприємства стріляв у людину

17.01.2018

В один з недавніх вечорів 35-річний глухівчанин Андрій із родичем виїхали за місто, щоб подихати свіжим лісовим повітрям, а коли стали виїжджати додому, застрягла машина. Справитися з ситуацією удвох не змогли, тому один залишився з автомобілем, а інший відправився шукати підмогу. Це трапилося пізно ввечері, близько 23 години, на околичних вулицях – нікого. І раптом з одного приватного будинку виходить чоловік у трусах і з пістолетом у руках.

«Що ти тут лазиш ?!», – крикнув він Андрію і, не дочекавшись відповіді, вистрілив йому в верхню частину стегна. Потім зайшов у двір і закрив за собою хвіртку. А потерпілий, весь закривавлений і з дірявими штанами, ледь добрався до будинку своїх батьків, і ті викликали швидку. На даний момент 35-річний чоловік проходить лікування в хірургічному відділенні Глухівської ЦРЛ, а стрільцем займаються правоохоронці.

Андрій побоюється, що винуватець вогнепалу може залишитися безкарним, оскільки є керівником одного з підприємств і досить відомою особою. Однак потерпілий опускати руки не збирається і має намір захищати себе в судах різних інстанцій. Адже вогнепальне поранення позбавило чоловіка можливості заробляти на життя і забезпечувати свою сім’ю. Ще невідомо, коли він зможе приступити до професійних обов’язків, і в якій якості, адже займається важкою фізичною роботою, яку виконувати з хворою ногою нереально.

Оксана Ковальова, http://kourier.in.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: