Поліція викрила потенційного наркодилера

17.01.2018

До оперативних працівників сектору кримінальної поліції Глухівського відділу надійшла інформація від громадян, що один з місцевих жителів Глухова може зберігати в себе вдома наркотики. Отримавши санкцію суду на обшук квартири, правоохоронці завітали додому до 35-річного чоловіка.

«Власником оселі виявився раніше судимий за злочини, пов’язані з наркотиками місцевий житель, – коментує Леонід Бібік, начальник Глухівського відділу поліції, – у якого під час санкціонованого обшуку оперативники знайшли пофасовані сушені коноплі. За словами чоловіка, наркотики зберігав виключно для власного вживання, які він випадково знайшов, проте в поліції є припущення, що чоловік займався ще і їх збутом, що сьогодні ретельно перевіряється».

Вага вилученого, за підрахунками поліцейських, складає понад трьох кілограмів, за що на «чорному ринку» можна отримати понад 120 тисяч гривень.

Наркотики працівники поліції вилучили та направили на дослідження до експертно-криміналістичного центру. Наразі поліцейські встановлюють зв’язки зловмисника та можливі канали збуту наркотиків.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту в особливо великих розмірах». Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: