Житель Сумщини викрав у знайомого холодильник

17.01.2018

За минулу добу на Сумщині поліцейські викрили п’ять викрадачів чужого майна.

Так, на Охтирщині поліцейські розкрили крадіжку велосипеда в одному із сіл району. Зловмисником виявився 52-річний житель райцентру, який, перебуваючи в цьому селі, вирішив полегшити собі шлях додому, скориставшись для цього чужим двоколісником. Викрадений транспортний засіб правоохоронці у нього вилучили та повернули господарю.

Ще одного 37-річного «велокрадія» викрили поліцейські Шостки. Чоловік вдерся до господарчої будівлі, коли власники домоволодіння були відсутні. Окрім велосипеда, зловмисник прихопив і продукти харчування, які там зберігались. 

Дві крадіжки, скоєні знайомими потерпілих, розкрили лебединські та ямпільські поліцейські. У першому випадку, перебуваючи в Лебедині у помешканні своєї знайомої, 53-річний житель одного із сіл району потайки привласнив електропилу господарки помешкання. Вирахувавши зловмисника, поліцейські вилучили викрадену річ та повернули власниці. А в другому випадку «нечистий на руку» 42-річний знайомий потерпілого поцупив з його помешкання холодильник.

На крадіжці газового котла з нежитлового будинку в Липовій Долині «погорів» 27-річний житель одного із сіл району. Поліцейським вдалось відшукати та повернути викрадений пристрій власниці.

За всіма фактами крадіжок по територіальності відкриті кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та проводиться весь комплекс першочергових слідчих дій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: