Суд виправдав Івана Боршоша

17.01.2018

Сьогодні, 17 січня, Ковпаківський районний суд м.Суми продовжив розгляд протоколу, складеного співробітниками Управління патрульної поліції стосовно заступника голови Сумської ОДА Івана Боршоша за ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у нетверезому стані).

Нагадаємо, в ніч на 26 листопада його затримали на Харківській із явними ознаками алкогольного сп’яніння після повідомлення на «102» від людини, яка бачила, як заступник губернатора вийшов із магазину АТБ на вул. Охтирській, сів на місце водія в своєму автомобілі і поїхав. Уже при співробітниках поліції замгубернатора помінявся місцями зі своєю супутницею. Це було зафіксовано на боді-камери поліцейських, також співробітники поліції вилучили відеозаписи з відеокамер АТБ. До цього з ними встиг на місці ознайомитися журналіст ВШ.

Оскільки проходити медичний огляд Іван Боршош відмовився, на нього було складено протокол за ст.130 КУпАП.

Однак до судового розгляду дане відео надано не було – як і свідок, котрий спочатку звернувся в поліцію з приводу нетверезого водія. Залишилися тільки свідчення правоохоронців проти показань замгубернатора, який стверджував, що за кермом весь час перебувала його супутниця.

У результаті суд прийняв рішення виправдати Івана Боршоша в зв’язку з недоведеністю правопорушення.

З питанням, куди ж поділося наявне поліції відео, ми звернулися до прес-офіцера Управління патрульної поліції Сумської області Олега Сологуба. Він повідомив, що дане питання наразі з’ясовується.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: