Навіщо сумські політики використали у своїх іграх пенсіонерів?

18.01.2018

Цікава новина про виконком Сумської міськради від 16 січня, яка, чомусь, пройшла поза увагою місцевих ЗМІ. Виявляється, протестувати проти підвищення тарифів на комунальному транспорті чомусь прийшли… пенсіонери, які на тому транспорті і так їздять безкоштовно.

Все це добре видно в сюжеті телекомпанії СТС на 1 хв. 50 секунді. Там член виконкому Віктор Волонтирець зазначає:

“Перший з плакатом – пенсіонер. Я не помиляюся – ні, не помиляюся”.

Із залу таке твердження ніхто спростовувати не став.

Але тоді виникає питання – хто і навіщо зігнав на виконком пенсіонерів, щоб вони намагалися вплинути на хід подій. Більш того, вплинути явно не у своїх інтересах, адже тариф підіймається, бо на то є економічні обставини і це всі бачать. А от якщо його не підняти, то КП “Електроавтотранс” доведеться скорочувати кількість транспорту на маршрутах і як наслідок – перш за все постраждають ті ж самі пенсіонери.

Однак цих питань чомусь ніхто пенсіонерам-протестувальникам не задав. Тяжко повірити в те, що присутні пенсіонери намагаються погіршити роботу комунального підприємства, яке їх безкоштовно возить, чи мають якийсь певний зиск від таких протестів, працюючи на певних місцевих політиків, які не вигадали нічого кращого, як втягнути у свої брудні ігри пенсіонерів. Сором панове, сором!

Сергій Коваленко, http://sumypost.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: