Кримінальний курйоз: крадій застряг у віконній решітці

18.01.2018

На лінію «102» надійшло повідомлення від 39-річної власниці сільської крамниці. Жінка розповіла: щойно їй подзвонили односельці та повідомили про розбите вікно в її торгівельній точці. На місце виклику одразу вирушила група реагування патрульної поліції. 

«Біля крамниці поліцейських чекав «сюрприз» у вигляді застряглого у віконній решітці зловмисника, – розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Останнього визволили з металевої пастки та доправили до відділу поліції для з’ясування всіх обставин».

Чоловіку 33 роки, він місцевий. Неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Як з’ясувалося в подальшому, зловмисник разом зі своїм 48-річний товаришем, у якого за плечима близько 20 років кримінального «стажу», намагався обікрасти торгівельну точку. Їх спроби проникнути через двері були невдалими, тож спільники вирішили залізти у помешкання через вікно. Розбили скло, відігнули частину захисної решітки, але прорахувалися… і злодій застряг у зробленому отворі аж до приїзду правоохоронців. 

Наразі за даним фактом правоохоронці проводять перевірку, встановлюючи всі обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: