Вночі у сумському магазині сталася крадіжка

18.01.2018

За минулу добу поліція розкрила вісім крадіжок.

Так, у Сумах 24-річний місцевий житель, вештаючись нічним містом, зайшов у магазин, де вкрав у жінки її мобільний телефон.

До Шосткінського відділу поліції із заявою про злочин звернулася місцева жителька. Як з’ясувалося, після перебування в гостях у свого знайомого і спільного розпивання з ним спиртного вона виявила пропажу мобільного телефону та грошей у сумі 800 гривень. У ході нетривалих слідчих заходів поліцейські швидко з’ясували, що саме 36-річний приятель жінки і вчинив крадіжку.

Того ж дня поліцейські затримали ще одного жителя райцентру за крадіжку з приватного домогосподарства. Встановлено, що 33-річний чоловік кілька днів тому непомітно проник до домоволодіння місцевої жительки, і вкрав металеву драбину.

А в Охтирці 29-річний чоловік з чужого гаража вкрав електричну кутошліфувальну машинку. Ще один охтирчанин «відзначився» тим, що поцупив від магазину залишений господарем без нагляду велосипед.

У Конотопі працівники поліції затримали 44-річного жителя одного із сіл за крадіжку продовольчих товарів із супермаркету.

А у Кролевецькому районі 50-річна жінка, винаймаючи житло в селі, викрала у господаря мішок з 40-ка кілограмами борошна.

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. У залежності від тяжкості скоєного злочину зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: