Водій старенького легковика потрапив під кримінал

18.01.2018

Під час патрулювання території оперативного обслуговування поліцейський наряд звернув увагу на старенький легковик, який рухався польовою дорогою із завантаженим деревиною причепом неподалік від села Чернецьке Сумського району. Поліцейські зупинили автомобіль та перевірили наявність у водія документів на перевозимо деревину. Та 63-річний водій не мав ніяких документів на перевозимий вантаж. 

«Під час перевірки було встановлено, що чоловік самовільно напиляв деревини із сусідньої лісосмуги, вибираючи тверді породи, які краще підходять на опалення – коментує Андрій Сердюк, начальник Сумського районного відділу поліції. – Він намагався замаскувати сліди незаконної порубки, випилюючи дерева в різних місцях, щоб залишені свіжі пні не кидались у вічі». 

Наразі автомобіль разом із причепом та вантажем деревини поміщено на штрафмайданчик Сумського відділу поліції. А за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: