У Сумах обговорять забудову двох районів

18.01.2018

Влада Сум представила план забудови двох ділянок міста: на Василівці та в районі Косівщини. Про це офіційно оголосили сьогодні, 18 січня.

По вул. Михайла Кощія та Миколи Данька в районі Василівки архітектори планують індивідуальну житлову забудову. Поблизу вул. Нахімова в районі Косівщини на новій ділянці збираються звести багатоповерхові житлові будинки.

Управління архітектури міської ради до 19 лютого прийматиме пропозиції від громадськості щодо планів забудови. У першу чергу будуть враховувати пропозиції від фізичних та юридичних осіб, що мають відношення до названих територій: мешканців цих районів; юридичних осіб та органів самоврядування, що працюють на цих територіях; власників земельних ділянок у цих районах; депутатів Верховної Ради та Сумської міської ради.

На Василівці під забудову відводять 54,6 га, де планують виділити 300 земельних ділянок.

Поблизу вул. Нахімова виділено 43 га, з яких під багатоповерхівки збираються відвести 23 га, на інші території заплановано соціальні об’єкти та зелені насадження. Які саме соціальні об’єкти тут з’являться – наразі невідомо.

За результатами громадського обговорення проект повинні доопрацювати. Потім призначать містобудівну раду, на котрій і представлять остаточний проект.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: