Поліція затримала серійного “домушника”

19.01.2018

До Шосткинського відділу поліції надійшло кілька повідомлень від місцевих жителів про скоєння крадіжок. Власники обібраних будинків скаржилися на невідомого зловмисника, який, пошкодивши замки, проникав до приміщень та виносив найбільш цінні речі: газонокосарка, бензопила, водяний лічильник, рушники, постільна білизна тощо.

Дослідивши залишені злодієм сліди та проаналізувавши ряд інших факторів, правоохоронці дійшли висновку, що всі ці крадіжки – справа рук однієї людини.

Відтак, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, полісмени з‘ясували особу «незваного гостя» – ним виявився раніше неодноразово судимий 25-річний місцевий мешканець. Молодого чоловіка розшукали та опитали. За словами підозрюваного, деяке викрадене з викраденого майна він залишав собі, інше – продав, витративши гроші на власні потреби.

Наразі правоохоронці вилучили та повернули власникам частину поцуплених речей. Кримінальне провадження відкрите за ознаками ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України вже спрямоване до суду. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: