Поліція Сумщини радить не їздити по області

19.01.2018

Поліція інформує водіїв області про погіршення погодних умов через снігопад та ожеледицю на дорогах Путивльського, Краснопільського, Білопільського, Великописарівського, Охтирського, Глухівського, Ямпільського, Сумського районів та міста Суми.

“Шановні водії! Просимо утриматися на час негоди від виїзду в зазначені райони. Якщо поїздку не можливо відкласти, перед виїздом перевірте відповідне укомплектування авто, технічний стан транспортного засобу, подбайте про запас палива, термос із гарячими напоями та необхідним набором ліків. Та не забувайте слідкувати за повідомленнями Гідрометеоцентру.

З метою недопущення ускладнень у транспортному сполученні в період погіршення погодних умов, поліція Сумщини звертається до всіх водіїв з проханням бути максимально пильними та уважними під час руху автошляхами. Обов’язково перед виїздом особливу увагу звертати на гуму, якою обладнано автотранспортний засіб. У жодному разі не використовувати літню чи зношену зимову резину, яка не зможе ефективно забезпечити коефіцієнт зчеплення з дорожнім покриттям.

Необхідно дотримуватись безпечного швидкісного режиму та вимог Правил дорожнього руху, уникати ризикованих маневрувань та зберігати безпечну дистанцію до транспорту, що рухається в попутному напрямку. В умовах снігопаду рухатися з увімкненим ближнім світлом фар, при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію. Нагадуємо, що в умовах негоди значно збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод, адже гальмівний шлях суттєво збільшується”, – повідомляє ГУНП в Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: