Знайшли сумчанина, який пограбував перехожого

19.01.2018

За минулу добу поліція Сумщини розкрила два грабежі.

Так, учора до Шосткинського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з комісійного магазину на території райцентру. Як з’ясувалося, опівдні до приміщення торгівельного закладу зайшов чоловік, і скориставшись тим, що продавець на мить відволікся, відкрито викрав електродриль. Проте, грабіжник швидко був викритий і оперативно затриманий поліцією. Зловмисником виявився 34-річний житель одного із сіл району, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронних органів за подібні злочини. Викрадена річ вилучена, а сам грабіжник затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

А у Сумах поліція затримала 32-річного чоловіка, який ще в травні минулого року на території Зарічного мікрорайону пограбував перехожого, відібравши у нього дорогий мобільний телефон. Підозрюваний знаходиться під домашнім арештом.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: