Сумщина побила “діловий” рекорд

20.01.2018

Сумська область, набравши 107 балів,  посіла перше місце в рейтингу видання «Слово і Діло» за найкращий діловий клімат серед регіонів у 2017 році. Щоправда, які показники при цьому враховувалися і за що саме ставили бали, не повідомляється.

А які рекорди встановили інші області України у році, що минув?

У  Тернопільській області зафіксували найбільший показник зростання індексу сільгосппродукції (7,5%), а в Черкаській було вирощено найбільше сільськогосподарських тварин у живій масі.

Найвища середня зарплата в регіонах зафіксована в Донецькій області –  8 тисяч 133 гривні.  Рівненська область стала єдиною, де відзначений приріст населення, а Київська стала лідером за обсягом прийнятого в експлуатацію житла.

Чемпіоном України з реалізації програм енергоефективності стала Львівська область. У Вінницькій області минулого року було зафіксовано найбільше сонячних електростанцій  – 25% об’єктів

Одеська стала першою за показниками обсягу експортованих послуг за кордон (561,2 мільйона доларів). А ось найбільше електромобілів купили жителі Харківської області – 406 одиниць.

Джерело: https://www.slovoidilo.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: