Мер поставив оцінку комунальникам за прибирання снігу

21.01.2018

У неділю, 21 січня, у Конотопській міській раді відбулась нарада комунальників, під час якої був узгоджений план першочергових дій щодо усунення снігових заметів.

Міський голова Артем Семеніхін, який власне і проводив нараду, зазначив, що з прибиранням міста від снігу комунальні служби справились на четвірку по п’ятибальній шкалі. Однак мер зробив зауваження щодо погано розчищеного в’їзду в місто зі сторони Києва, деких ділянок по вулиці Свободи, біля залізничного вокзалу і на перехесті у районі колієпроводу.

Керманич зазначив, що за декілька годин ці недоліки будуть усунені. Також він дав завдання очистити від льоду та заметів зупинки громадського транспорту, пішохідні переходи, а також територію навколо навчальних закладів та закладів культури, аби діти вже завтра зранку могли без перешкод добиратись на уроки та заняття.

У місті, за словами Семеніхіна, цілодобово працює штаб по боротьбі з наслідками стихії. Відповідальним сьогодні за роботу комунальників і процес очищення від снігу міста Конотоп призначено заст. начальника УЖКГ Артема Колеснікова. (+380963485869). У Фейсбуці мер прийматиме повідомлення від конотопчан про проблемні ділянки, які потребують розчищення.

Фото із Фейсбук-сторінки заступника міського голови Конотопа Тетяни Іноземцевої

Джерело: http://konotop.in.ua/

Читайте також: Активіст: поки Конотоп замітає снігом, мер гріється в Італії

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: