У Сумах може з’явитися Баранівський парк

22.01.2018

Мер Сум Олександр Лисенко дав доручення опрацювати питання створення Баранівського парку. Про це зайшла мова сьогодні, 22 січня, під час апаратної наради в мерії.

– Ми створюємо робочу групу, яка займеться проблемою вирубки дерев на Баранівці, – почав мер. – Всі чули, що там робиться? Уже з наукової точки зору обгрунтували, що на ліс напав якийсь жучок, і єдиний порятунок для лісу –  це вирубка. Як би там після очищення лісу не з’явилося якесь будівництво. Моя заступниця Віра Мотречко, хоч це і не її профіль, займається цим питанням. І сьогодні мені дзвонить і каже: продовжують пиляти. У результаті робоча група повинна видати проект рішення міськради. Потрібно подумати, який. Давайте подумаємо, може, там створити Баранівський парк. Є ж у нас Басівський парк, теж хвойні, і ніхто нікого не їсть, ніхто не рубає …

Нагадаємо, про шкідників, які нападають на хвойні ліси, в облуправлінні лісового та мисливського господарства заговорили ще влітку минулого року. А в кінці грудня почалися вирубки дерев на Баранівці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: