Знайшли чоловіка, який покрав кущі

22.01.2018

На Сумщині поліція розкрила шість крадіжок за вихідні дні.

Так, в Охтирці місцева поліція встановила особу зловмисника, який на центральному кладовищі ще у грудні минулого року біля одного з поховань викопав п’ять кущів самшиту, аби продати їх. Цвинтарним крадієм виявився 28-річний місцевий житель.

У Недригайлові працівники поліції встановили особу 27-річного чоловіка, який ще у вересні минулого року, знаходячись в гостях у 40-річного жителя райцентру, після вживання спиртних напоїв, обікрав його поцупивши банківську картку, з якої пізніше зняв та використав на власний розсуд 3000 гривень.

Працівники Роменського відділу поліції затримали 45-річного місцевого жителя, який кілька днів тому, зірвавши замок на дверях чужого будинку, проник всередину та викрав звідти швейну машинку «Полісся». Викрадену річ поліція у зловмисника вилучила.

А у Середина-Буді, правоохоронці затримали 45-річного громадянина, який з території місцевого підприємства поцупив вироби з металу.

У Лебедині 30-річний місцевий житель, взявшись робити ремонт у квартирі жительки райцентру, теж викрав із чужої оселі металеві вироби. У тому ж місті правоохоронці затримали 47-річного чоловіка, який, взявши в оренду квартиру, викрав з неї пральну машинку і два стільця. 

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. У залежності від тяжкості скоєного злочину зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: