Жителі Лебедина занепокоєні можливим вимкненням газопостачання у зв’язку із реконструкцією мережі

22.01.2018

Як повідомили у Лебединській міськраді, вони отримали лист від ПАТ «Сумигаз» про те, що у зв’язку із реконструкцією системи газопостачання в місті із 8 години 24 січня до 16 години 25 січня буде припинено газопостачання споживачам ряду вулиць. Ця інформація занепокоїла владу та містян і вони звернулися за допомогою в облдержадміністрацію

Голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО дав доручення профільним структурам врегулювати проблемну ситуацію та забезпечити жителям міста Лебедин нормальні умови життя.

«Мешканці як одноповерхових, так і багатоповерхових будинків, використовують переважно газове опалення. Крім того, за прогнозами, передбачається, що на 24-25 січня відбудеться пониження температури до мінус 16-17°С, – звернулася до голови облдержадміністрації під час апаратної наради заступник міського голови Олена КІРЄЄВА. – У зв’язку з цим та з метою недопущення надзвичайних ситуацій та соціальної напруги у місті просимо вас задіяти всі можливі заходи для недопущення таких планових реконструкцій газових мереж ПАТ «Сумигаз» в опалювальний період».

«Я розумію, що є в ПАТ «Сумигаз» план ремонтних робіт, але їм варто враховувати і погодні фактори. Тому я прошу керівника апарату облдержадміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО та начальника управління ЖКГ, енергозбереження та паливо-енергетичного комплексу Сергія ЛУГОВОГО переговорити із керівництвом ПАТ «Сумигаз», щоб вони перенесли ці роботи на більш пізній період», – зазначив очільник області.

До речі, зі свого боку ПАТ «Сумигаз» запевнив, що роботи за умови несприятливого температурного режиму не проводитимуться і будуть перенесені на інший термін. Про це повідомила прес-секретар ПАТ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: