На Сумщині підприємець впіймав “за шкірку” крадія

22.01.2018

До Роменського відділу поліції звернувся приватний підприємець та повідомив, що з території його підприємства щойно невідомий поцупив запчастини до комбайна і деяких вантажних автомобілів, загальною вартістю близько 10 000 гривень. 

Поліцейські, що прибули на виклик, з’ясували, що 30-річний житель району, раніше судимий за корисливі злочини, через отвір у паркані проник на територію підприємства, де з незачиненого гаража зміг непоміченим поцупити кілька запчастин.

Оскільки «здобич» була занадто важкою, щоб винести її всю й одразу, чоловік переніс вузли агрегатів за паркан по черзі і намагався їх сховати. Саме в цей момент його помітили перехожі, які, добре знаючи власника підприємства, відразу повідомили тому про ймовірну крадіжку. Потерпілий, який негайно приїхав на вказане місце, застав зловмисника «на гарячому», і тримав його до приїзду поліцейських. 

У скоєному підозрюваний зізнається, говорить: у такий спосіб просто вирішив трішки підзаробити. Викрадене планував заховати, аби потім здати на металоприймальний пункт. 

Наразі стосовно затриманого обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб та відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне йому може загрожувати до шести років ув’язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: