Ексгібіціоніста, який ганявся за дітьми в супермаркеті, оштрафували на 3 400

22.01.2018

Шосткинський міськрайсуд закінчив розгляд кримінального провадження стосовно місцевого жителя. Як встановило слідство, 20 листопада раніше не судимий чоловік в стані алкогольного сп’яніння вирішив ощасливити спогляданням свого дітородного органу відвідувачів шосткинського супермаркету. При цьому він чомусь особливо хотів порадувати юних шосткинців, і, побачивши в торговому залі жінку з двома малолітніми дітьми, почав переслідувати родину, наполегливо показуючи дітям свою «гідність».

Скориставшись загальним замішанням, він пішов із магазину. Але сам спосіб розваги йому сподобався. Тому в той же вечір він, побачивши на лавці біля кафе молоденьких дівчат (як з’ясувалося пізніше, неповнолітніх), сів на сусідню лавочку і продемонстрував дівчатам свій чоловічий орган. Однак це здалося йому недостатньо вражаючим, тому він тут же почав сеанс онанізму. Справа закінчилася викликом поліції і статтею за хуліганство.

У суді чоловік, який виявився батьком неповнолітніх дітей, визнав свою провину і розкаявся. Суд визнав його винним і засудив до штрафу в сумі 3400 грн.

Джерело: http://www.shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: