У Сумах продавці створили туалет під будинком

23.01.2018

Деякі стихійні торговці в Сумах, з якими ніяк не можуть впоратися ні правоохоронці, ні міська влада, розперезалися вже до такої міри, що не тільки захаращують тротуари та газони і продають продукти з порушенням всіх санітарних норм, а й ходять в туалет де доведеться.

Наприклад – під вікнами житлових багатоповерхівок, як на пр. Лушпи, 44, біля ТЦ «Берізка». Тут періодично ведеться стихійна торгівля живою (правда, далеко не завжди) рибою з великих чанів із водою. А справляти малу нужду торговці бігають тут же, неподалік – у кущики прямо під балконами 44-го будинку! Місцеві жителі вже багато разів скаржилися на це до всіх можливих інстанцій, але ситуація ніяк не змінилася.

На апаратній нараді в мерії 22 січня депутат по цьому округу Анатолій Сагач розповів, що на минулих вихідних чергові розборки мешканців пр. Лушпи, 42 і 44, з стихійників закінчилися викликом поліції.

– Зараз мороз, так хоч запаху не чути (тільки видно добре), а в теплу пору року там взагалі дихати нічим, люди не можуть вікна відкрити! – поскаржився депутат.

Начальник Сумського міськуправління Держпродпотребслужби в Сумській області Олександр Хрін пообіцяв найближчим часом провести спільно з поліцією перевірку за скаргою мешканців. Але чи допоможе це назавжди відвадити стихійників від уподобаного ними місця? Адже їх тут ганяли вже не раз – і поліція, і інспекція з благоустрою, але вони все одно вперто повертають на те саме місце і продовжують спокійнісінько торгувати…

Джерело: shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: