У Сумах маршрутка збила пішохода

23.01.2018

22 січня в Сумах маршрутне таксі марки «Рута» скоїло наїзд на 53-річного місцевого жителя. У результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпілий з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні. Автопригода сталася близько 18.00 на проспекту Курському в районі будинку №22.

Попередньо встановлено, що 55-річний водій маршрутного таксі скоїв наїзд на 53-річного сумчанина, який переходив дорогу за 30 метрів від нерегульованого пішохідного переходу. У результаті пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Сумської обласної клінічної лікарні. У медзакладі травмованому чоловіку встановили попередній діагноз: політравма і травматичний шок. Проводиться подальше медичне обстеження потерпілого.

Транспортний засіб наразі вилучений працівниками поліції для проведення необхідних експертних досліджень. Що ж до водія маршрутки, то, за результатами перевірки на сп’яніння, він виявився тверезим. 

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

З метою з’ясування всіх обставин даного ДТП поліцейські звертаються до громадян, які могли бути свідками цієї події, звернутись до Сумського відділу поліції за адресою: вулиця Першотравнева, 21, або зателефонувати на телефони чергової частини Сумського ВП (0542) 66-72-04, 66-72-05, (050) 407-31-02 або на цілодобову телефонну лінію 102.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: