Безхатько обікрав квартиру, в яку його пустили заночувати

23.01.2018

В поліцію з заявою про крадіжку звернулась 35-річна жителька Шостки. Жінка розповіла правоохоронцям, що з квартири, де її брат родить ремонт, викрадено перфоратор і шуруповерт.

Полісмени опитали 37-річного родича потерпілої, і він розповів, що напередодні побачив у під’їзді багатоповерхівки знайомого, який збирався там ночувати. Зжалівшись над безхатченком, він запропонував йому переночувати у квартирі сестри. Проте, повернувшись вранці, виявив, що знайомий зник, разом із ним пропали й електроінструменти. За словами необачного чоловіка, зловмисник, скоріш за все, втік із помешкання через балкон, адже квартира знаходиться на першому поверсі. 

Правоохоронці провели необхідні пошукові заходи та встановили місце знаходження підозрюваного. Виявилось, що неодноразово судимий 46-річний місцевий мешканець, який зловживає спиртними напоями, встиг збути викрадений інструмент випадковому перехожому за 50 гривень, а гроші витратив на алкоголь. 

Наразі слідчі поліції відкрили у відношенні нього кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: