Мер Конотопа заявив, що затримання депутата на хабарі може бути підставою

23.01.2018

Нагадаємо, вчора депутата облради, керівника відділу Державної екологічної інспекції у Сумській області Андрія Божка правоохоронні органи спіймали на хабарі. За інформацією прокуратури, посадовець вимагав неправомірну вигоду систематично.

Міський голова Конотопа Артем Семеніхін у своєму відерозверненні зазначив, що не був близько знайомий із затриманим, але знає його як людину, яка постійно виступала проти політики, яку веде обласна адміністрація, яка була одним з ініціаторів створення депутатської групи, що мала на меті висвітлювати незаконні діяння керівництва області. А нещодавно в дім депутата закинули пляшку з коктейлем Молотова.

“Я не вірю, що він отримував хабар, якщо він щось отримав – то це якась підстава. Грубо кажучи, я теж можу зустрітитися з другом, попросити його позичити 500 грн., чи там повечеряти разом і він розрахується, то що мені потім кайданки одягнуть, що я з когось там хабар вимагав? Не вірю! У нас тут керівництво держави півмільйона доларів витрачає за тиждень, щоби просто десь відпочити, на якихось островах, у нас тут подивіться які Мерседеси-Лексуси під правоохоронними органами стоять… і тут беруть на хабарі депутата-опозіціонера за, вибачте, аж цілих 4 тис. грн. і розповідають про якихось там десять років тюрми. Не знаю, настільки від цього всього смердить”, – зазначив Артем Семеніхін.

Джерело: http://konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: