У Сумській ОДА – кадрове призначення

23.01.2018

Заступник голови облдержадміністрації Микола Подопригора офіційно представив співробітникам Департаменту АПР нового директора – Олександра Маслака.

Микола Подопригора побажав новому очільнику успіхів, натхнення та плідної праці на цій посаді.

Новопризначений директор Департаменту подякував за висловлену йому довіру та запевнив, що серед пріоритетів в роботі Департаменту буде подальший розвиток аграрного сектора області, реалізація державної та регіональної політики підтримки сільськогосподарських товаровиробників різних організаційно-правових форм господарювання, сприяння залучення інвестицій у розвиток сільських територій.

Олександр Маслак знає усі «тонкощі» аграрної галузі не з чуток, адже донедавна був проректором Сумського національного аграрного університету. У різні роки він працював заступником начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, заступником директора Сумської товарної біржі «Сумиагропромбіржа», головним економістом КСП «Перемога» Недригайлівського району тощо.

Має диплом спеціаліста з аграрного менеджменту, диплом кандидата економічних наук за спеціальністю «Економіка сільського господарства і галузей АПК», атестат доцента кафедри виробничого менеджменту і підприємництва та понад 200 наукових та навчально-методичних публікацій на таку тематику, як дослідження ринків сільськогосподарської продукції та продовольства, ринків органічної продукції; розвиток інфраструктури аграрного ринку; підвищення ефективності функціонування галузі тваринництва та рослинництва тощо.

Тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту Петро Турчин привітав Олександра Маслака з призначенням, побажав успіхів та запевнив, що він може розраховувати на підтримку та допомогу як його особисто, так і всього колектива Департаменту.

Читайте також: Яке з управлінь та департаментів Сумської ОДА спрацювало найкраще, а яке найгірше у 2017 році?

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: