«Совість» допомагає

23.01.2018

В обласному центрі триває акція «допоможи знедоленим». Сумська громадська організація «Соціальна справедливість «Совість» спільно з іншими організаціями та волонтерами продовжує допомагати знедоленим людям.

У костелі Благовіщення Пресвятої Діви Марії волонтери ГО «Совість», заручившись підтримкою вірян римо-католицької церкви, роздавали безкоштовні обіди, гуманітарну допомогу знедоленим та прихожанам. Долучитися до корисної справи може кожен небайдужий житель нашого міста чи громадська організація. Вимога єдина – щире бажання допомагати людям.

«Зараз ця категорія людей має нагальну потребу в ліках від простуди та грипу, – розповідає волонтер громадської організації Олена Аріщенко. –Оскільки в середині січня вдарили морози, а потім почалась відлига, активізувався вірус. Купити ліки за власний кошт пенсіонерам та знедоленим не під силу. Ми звертаємось до свідомих і активних громадян нашого міста, установ та організацій, аби забезпечити вразливі верстви населення медикаментами, вітамінами і теплим одягом. Давайте творити добро разом і воно повернеться нам сторицею».

«До нас приєдналося вже чимало активних громадян нашого міста та громадських организаций, – говорить волонтер, – долучайтеся і ви». Зв’язатися з координатором благодійної акції «допоможи знедоленим» можна за телефоном 050-808-40-66. Нині обездолені мають потребу в вітамінах, теплому одязі та ліках.

Джерело: Суми.пост

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: