Вночі двоє сумчан тягли вулицею викрадену техніку

23.01.2018

У нічний час, патрулюючи вулицю Оболонську, екіпаж патрульних помітив двох громадян, які несли громіздкі предмети, обмотані в покривало.

Побачивши службове авто, чоловіки різко змінили напрям руху. Дивна поведінка пішоходів насторожила інспекторів, тож вони вирішили з ними поговорити. Під час спілкування чоловіки поводилися досить спокійно, однак плуталися в історії походження телевізору Sharp, тюнера та флеш-карт, які переносили.

Спочатку вони говорили, що несуть вказані речі з гуртожитку на Роменській у щойно зняту ними квартиру на Герасима Кондратьєва, потім, що допомагають знайомому перенести речі, а вже під кінець спілкування повідомили, що взагалі знайшли всі ці предмети. У цей час на лінію 102 надійшло повідомлення про викрадення телевізора Sharp, тюнера та флеш-карт із будинку на вулиці Пантелеймонівській.

Згодом на місце зупинки громадян прибув заявник, який впізнав своє майно. Як з’ясувалося, доки власника будинку не було вдома, 19- та 20-річні чоловіки через вікно залізли до його будинку, де здійснили крадіжку.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: