У Ромнах іномарка збила жінку-пішохода

24.01.2018

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора по вул. Маяковського м. Ромни. Водій автомобіля «Рено Трафік», рухаючись слизькою дорогою, не впорався з керуванням та збив жінку-пішохода, що саме переходила дорогу.

Поліцейські, що прибули на місце виклику, з’ясували, що 50-річна жінка переходила дорогу в межах пішохідного переходу, коли на неї скоїв наїзд автомобіль «Рено Трафік», яким керував 35-річний місцевий житель. У результаті ДТП постраждалу госпіталізували до місцевої лікарні, де медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, гематому лівої м’якої ділянки голови та забій колінного суглобу. Після надання медичної допомоги жінка була відпущена додому.

Як пояснив сам водій, під час руху по слизькій дорозі попереду він помітив двох пішоходів, що почали переходити проїжджу частину. Аби їх пропустити, він почав гальмувати, але машину на ожеледиці почало заносити вбік. В результаті чого автівка збила людину.

Наразі по даному факту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху) та призначили ряд експертиз, за висновками яких буде остаточно встановлено причину даної дорожньо-транспортної пригоди.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: