Халупа та елітні котеджі: як живуть чиновник та його підопічна рекордсменка

24.01.2018

Сумчанин Андрій Пархоменко порівняв, у яких умовах проживає начальник управління молоді та спорту Сумської ОДА Дмитро Лантушенко та відома на всю країну чемпіонка-біатлоністка Анна Кривонос: чиновник розкошує у котеджі, а спортсменка бідує у старій халупі.  Містянина обурює те, що влада так і не спромоглася виділити дівчині, яка відстоює честь Сумщини на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, обіцяну квартиру, тоді як очільник профільного управління ні в чому собі не відмовляє.

“На первом фото: вот так живет 20-летняя Анна Кривонос – гордость не только Глухова, а и всей Украины. Она – всемирно известная биатлонистка, член взрослой Национальной сборной по биатлону. Фото девушки красуется на Доске Почета Глухова и Аллее Славы Сум. Аня занесена в книгу рекордов Украины. А еще она 5 лет подряд удостаивалась звания «Профессионал года» и «Людина року», была стипендиатом городского головы и губернатора.

На втором фото: а вот так живет начальник управления молодежи и спорта Сумской облгосадминистрации Дмитрий Лантушенко. Сразу несколько коттеджей появилось бесплатно уже на второй год службы на земле, которую чиновник получил тоже бесплатно.

Судя по всему – это не Аня Кривонос занесена в Книгу рекордов Украины, а чиновник Дима Лантушенко. Хотя вряд ли кто-то из украинских чиновников смог себе позволить отобрать у АТОшников автомобиль и провернуть такую чудесную аферу с недвижимостью – так что Диму впору тоже заносить в Рекорды Украины! А Аня пускай пока поживет в своей халупе…

Одним словом, судя по фото – в Сумской ОГА умеют расставлять приоритеты!.. ” – пише Андрій Пархоменко у Фейсбуці, співставляючи фото житла чиновника та спортсменки.

Читайте також:  Чесно і прозоро: Лантушенко пояснив, як “на халяву” можна отримати цілий таунхаус

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: