На Сумщині пограбували столярну майстерню

26.01.2018

До Шосткинського відділу поліції звернувся 56-річний приватний підприємець, який повідомив правоохоронців, що з його столярної майстерні, в одному з сіл Шосткинського району, зникла електрична пила та дві шліфувальні машинки.

 Як з’ясували поліцейські, в деревообробному приміщенні живе та приглядає за господарством товариш власника. За його словами, ввечері до нього прийшли двоє знайомих, які працюють в цій же майстерні. Чоловік з ними вживав спиртні напої, після чого вони, не зважаючи на його невдоволення, забрали електроінструмент і пішли геть.

«Вжитими оперативними заходами, нашим співробітникам вдалось встановити місце перебування зловмисників, – розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Останні встигли продати електропилку та шліфувальну машинку, а гроші витратити на власні потреби». 

Підозрюваним 25 та 43 роки, молодший із них вже має судимість за подібний вчинок. У своє виправдання вони кажуть, що на злочин пішли через брак коштів. 

Наразі частину речей вилучили та повернули власнику. У відношенні “кримінального дуету” відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За скоєне їм загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: