Сумському нардепу дорікнули, що він їздить до Києва потягом

26.01.2018

Місцеві активісти настільки звикли критикувати все довкола, що іноді їхні зауваження, висловлені у публічній формі, викликають повне несприйняття. Наприклад, народному депутату Олександру Сугоняко дорікнули його дописом у Фейсбуці про те, що він їздить із Сум до Києва потягом.

Здавалося б, до чого тут прискіпуватися? Парламентар зайвий раз показав, що коштовних іномарок, на відміну від колег по Верховній Раді, не має, користується залізничним транспортом, як і його пересічні виборці, і цього зовсім не соромиться.

Однак керівник UA: Суми Олександр Такул у соцмережі все одно випустив “шпильку” на адресу політика, хоча прямо й не назвав його імені:

“Коли нардеп постить фотки, як він пересувається потягом Суми-Київ, як я маю розуміти цей меседж? Можливо, він хоче сказати мені щось важливе, а я не второпаю?

Щось я переживаю за свою здатність розшифровувати натяки. Мабуть, старію”.

Прочитавши цей пост пана Такула, написаний у дусі “до чого б зачепитися, але таки зачепитися”,  виникає запитання: чи в директора телеканалу не має більш важливих думок, із якими він би хотів поділитися, ніж займатися осудом сумського нардепа?

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: