Знахідка в громадському транспорті призвела до криміналу

27.01.2018

До Роменського відділу поліції за допомогою звернулась 47-річна жителька міста. Вона розповіла, що з її рахунку невідомі зняли кошти. За словами жінки, вона нещодавно загубила свою жіночу сумочку, в якій серед особистих речей була і банківська картка.

Поліцейські провели перевірку та встановили, що сумочку жінки в громадському транспорті знайшла місцева пенсіонерка та забрала дому. А гроші з картки зняла її 22-річна онука. Саме вона, замість того, аби допомогти розшукати власницю знахідки, скористалась ситуацією і обікрала чужий рахунок. Правоохоронцям вона розповіла, що пін-код від картки відшукала в телефоні жінки, який також знаходився в сумочці серед інших речей. Тож, маючи всю необхідну інформацію, зняла більше 3 000 гривень.

Наразі поцуплену суму молода жінка вже повернула заявниці та запевняє, що шкодує про скоєне. Проте це не звільняє її від відповідальності, тож стосовно неї слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Їй загрожує покарання від сплати штрафу до позбавленням волі на строк до трьох років. Втім, за будь-яких обставин, остаточну крапку в цій справі поставить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: