Через смерть посадовця перевірятимуть Лебединську РДА

29.01.2018

Голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко висловив співчуття родині загиблого заступника голови Лебединської райдержадміністрації Івана Легкого і зазначив, що голова РДА Віктор Химич не справляється зі своїми обов’язками

«У вас у районі відбувається беззаконня. Це не перший трагічний випадок – аналогічна ситуація на Лебединщині вже була у 2015 році. Я неодноразово попереджав керівників району про персональну відповідальність. Тому Віктору Химичу, який досі не вийшов зі мною на зв’язок, необхідно подумати про доцільність свого перебування на посаді», – звернувся до керівників Лебединського району Микола Клочко.

За словами голови ОДА, на Сумщині, на жаль, окремими особами штучно створюються ситуації, які несуть загрозу здоров’ю та життю громадян, тому відповідальність за безпеку у районі лежить на представниках структурних підрозділів і, особливо, на головах райдержадміністрацій. Зокрема, Микола Клочко наголосив на дотриманні правил безпеки під час полювання, оскільки, за попередніми даними, трагічний випадок стався через порушення правил полювання.

Очільник області надав доручення протягом тижня зробити комплексну перевірку Лебединської райдержадміністрації, особливо звернути увагу на проблемні питання щодо забезпечення підрозділів Збройних Сил України, зокрема розміщення на постійне місце дислокації 27-ї бригади.

Окрім цього, міський голова Лебедина Олександр Бакликов звернувся до Миколи Клочка з проханням виходити на державний рівень і забороняти полювання, зазначивши: «Кому не вистачає адреналіну, то добровольці у зоні АТО завжди потрібні».

Нагадаємо, заступник голови Лебединської РДА Іван Легкий загинув 28 січня під час полювання у лісовому масиві с. Московський Бобрик Лебединського району.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: