Матері довелося заявити в поліцію на сина-дебошира

29.01.2018

До чергової частини Сумського районного відділу поліції звернулась літня мешканка одного з сіл Сумського району з повідомленням про сімейну сварку. Для з’ясування обставин конфлікту на місце прибули поліцейські з місцевого відділку.

Правоохоронці з’ясували, що винуватцем сімейного скандалу є раніше судимий за корисливі злочини 52-річний син заявниці, який ніде не працює, та постійно зриває свій поганий настрій на власній матері. 

«Встановлюючи причини та обставини сварки, поліцейські, з’ясували, що в помешканні зберігається незареєстрована мисливська рушниця. Зброя знаходилась в розібраному стані, дбайливо загорнута у ряднину, – коментує Андрій Сердюк, начальник Сумського районного відділу поліції. – Невідомо яким чином в подальшому чоловік міг би скористатись цією зброєю, як би її вчасно не вилучили поліцейські». 

Вилучену «знахідку» співробітники поліції направили для проведення судово-балістичної експертизи, а за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: