Юні вокалісти Тростянеччини здобули Гран-прі на Всеукраїнському фестивалі

29.01.2018

27 січня 2018 року в концертній залі Полтавського Університету економіки і торгівлі пройшов Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Полтава збирає таланти», головною метою якого було виявлення і підтримка талановитих дітей та молоді, встановлення творчих контактів між учасниками, обміну досвідом, створення умов для розвитку дитячої та юнацької творчості, демонстрація творчих досягнень художніх колективів і солістів. Організатори фестивалю: Міністерство культури України, Міністерство освіти і науки України, Департамент освіти, науки та молоді ХОДА, Фестивальний центр «BORZENKO records», Продюсерський центр Олени Сілівестрової «Талановиті діти», кіностудія «Borzenko & Silivestrova FILM», Полтавський Університет економіки і торгівлі.

Конкурс проводився в 3-х номінаціях: музичне мистецтво, хореографічне мистецтво та оригінальне мистецтво у 6-х вікових категоріях. На конкурсі зразкова вокальна студія “Перлина” комунального закладу позашкільної освіти Тростянецької міської ради “Палац дітей та юнацтва” була представлена в номінації “Вокальне мистецтво”, а саме: естрадний вокал, солісти, 2 категорія – Катерина Олійник, 3 – категорія Зоя Куделя, 4 категорія – Катерина Гонтар; авторська пісня, 3 категорія – Альона Габреліян, естрадний вокал, ансамблі: 3 та 4 категорія, відповідно середня та старша групи зразкової вокальної студії.

Конкурс приніс неабияку радість учасникам. Усі конкурсанти підготувалися до виступів на належному рівні та продемонстрували свої творчі здібності. Вихованці зразкової вокальної студії «Перлина» Палацу дітей та юнацтва гідно змагалися з учасниками конкурсу і залишили гарне враження у серцях слухачів та членів журі. Тож дуже приємно, що наші вихованці стали переможцями та призерами фестивалю. Найвищу нагороду конкурсу – ГРАН-ПРІ – здобула Зоя Куделя, перші місця отримали Катерина Олійник та Альона Габреліян, другі місця посіли середня та старша групи вокальної студії, та солістка Катерина Гонтар. Призери та переможці були нагороджені кубками та грамотами конкурсу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: