Перехожий добровільно віддав патрульним наркотики

30.01.2018

Під час патрулювання вулиць Охтирки працівники поліції звернули увагу на одного з перехожих, чия поведінка видалась їм підозрілою.

Чоловіка зупинили для перевірки. Усвідомлюючи, що в результаті огляду він може бути затриманий, громадянин добровільно повідомив, що має при собі наркотик і видав медичний шприц з кількома «кубиками» характерної для розчину опію речовини.

Чоловіка доправили до відділку та опитали. 36-річний охтирчанин розповів: він досить довгий час споживає наркотики, а тому знає та вміє готувати з придбаних у роздрібній мережі інгредієнтів розчин опію. Останнього разу, кілька днів тому, він придбав на продовольчому ринку всі необхідні складники, вдома виготовив чергову дозу «ширки» і тримав при собі для того, аби в разі необхідності скористатися цим «запасом». 

«Відтак, вилучений шприц з ймовірним наркотиком направлений на експертне дослідження, – говорить начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько. – За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція даної статті передбачає до трьох років обмеження волі або позбавлення волі на той же строк».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: